keskiviikkona, elokuuta 02, 2006

Rutiinia

Aikaisemmassa viestissä mainitsin uloslähtörutiinit. No, pistetäänpä vähän tuosta lenkillä käynnistä kuvallistakin infoa :)

Aamulla Jami odotaa siis valppaana lenkille lähtöä.

"Valppaana" tarkoittaa siis sitä, että silmät ovat auki. Sitten kun minä asetun valmiusasemiin sähkärin viereen, on venyttelyn aika. Eikä sitten yhtään aikaisemmin, heh. Aamukaffet saa nauttia ihan rauhassa.




Mutta sitten rupeaakin tapahtumaan! Ensin kengät...










Sitten liivit...














Puettu ja valmiina!











Näitä ei sovi unohtaa!!









Puisto on onneksi lähellä ja Jamppa saa hommansa hoidettua. Näistä toimenpiteistäkin on valokuvia, mutta etteköhän te ymmärrä jutun juonen ilman niitäkin :)







Ja sitten menoksi korvat hulmuten!!!







Puolen tunnin/tunnin lenkin jälkeen saavumme tuttuun tukikohtaan, jossa isäntä saa kahvia ja koira tuoretta vettä omasta kupistaan.











Sitten vaan odotellaan kiltisti lähtökäskyä. Kuvasta poiketen yleensä huomattavasti rennommin. Jos voitte uskoa...


Ennen lähtöä pitää kahvia litkineen isännän yleensä käydä pissillä. Ja vakipaikassamme on pysyvästi myös naru meitä varten odottamassa.





Sitten vaan jotain kautta kotiin. Isännän autto sähkäristä toiseen tuoliin ja sitten jo sohva odotaakin reissaajaa...

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hauska kuvasarja! Taisi tuo heräämiskuva olla lavastettu, kun oli valjaat päällä? Ei kai Jamppakaan sentään takki päällä joudu nukkumaan?

Sitä mä vaan ihmettelen, että miksi näitten koirien ohjaajien pitää olla sellasia rähmäkäpäliä, että aina pitää kaikki lattioilta kaivaa. :D

Omani on kehittänyt taiteeksi sen mulkaisun, joka seuraa kolmatta pudotusta. "Etkö sä _vieläkään_ saa sitä haarukkaa kätees?"

Frans a.k.a .Yello kirjoitti...

Täytyy myöntää, että nyt oli kyllä Jii ihan nukkunut nuo valjaat päällä. Niiden avulla otan Jampasta kiinni tuolista toiseen yms. siirtymisissä. _yleensä_ otan ne illalla pois sängyn viereen. Tais vaan unohtua...

Ja hei, kaikki lattialle pudonnut merkkaa syötävää. Joko sellaisenaan tai isännälle palautettuna. Poika alkaa vaan olla aika kypsä joutuessaan aina hakemaan pudottamansa pikkuautot ym. meikäläisen sylistä :D

Anonyymi kirjoitti...

Jamin innokkaana ihailijana kurkkaan tänne ja ilahdun aina uusista kuulumisista. Erityisesti ilahdutti kuva, jossa Jami lepää teidän Ruoholahden reissunne jälkeen. Olikohan isännän ilme yhtä autuas?

Frans a.k.a .Yello kirjoitti...

Noo, kyllä se ilme varmaan autuaaksi muuttui kun sai iltaoluen käteen :)

Tassu kirjoitti...

Enpä tajunnutkaan, että tarvitset valjaita siirtymisissä apuna. Tyhmä minä! Itse kun käytän tuon näköisiä valjaita vain vedättämiseen, ja oletin, että tietenkin sinä teet samoin. Hölmöä.

Anonyymi kirjoitti...

Niin, Jamin temput taitavatkin olla ihan toista luokkaa kuin "tavallisten sessujen" :)

Hieno, fiksu poika, josta on varmasti rutkasti apua ja iloa isännälleen!