tiistaina, elokuuta 22, 2006

Blogintäyttöhöpinää

Heips. Aika tapahtumaköyhää on meillä männäviikoilla ollut. Mitä nyt remmejä rikottu, tottiskisoja seurattu (ja häiritty) ja pokeri-iltaa vietetty. Ulkoilu on täällä lähinnä savusukellusta ja isäntä-rukka onkin onnistunut migreenistä kärsimään :(

Nettijutuista sen verran, että lähiaikoina, ens viikolla varmaan, julkistan hyvinkin epävirallisen kokeiluversion keskustelufoorumista. Ilmoittelen sitten. Ja Juholle: taatusti ainakin kuvien määrä sivuilla tulee lisääntymään. Mutta ainahan palveluntarjoajan levytila on rajallinen, joten kehotan ennemminkin halukkaiden siirtävän omat kuvansa nettiin nähtäväksi. Avustajakoirasivuilta voidaan sitten linkata sinne.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Meillä oli tänään tapahtumarikasta kun poikettiin avustaja Ninnun kanssa pikaisesti Ullan ja avustaja Villen luona. Voi sitä jälleennäkemisen riemua. Sekä Ullan että Ninnun ilo oli suuri. Ninnu vähän kurmotti Villeä "nuoret klopit kuriin" -meiningillä ja huushollikin meinasi mennä remonttiin kun tuli leikkiriehaa olan takaa. Hauskaa!
Tulkaapa jengillä sivistymään koirinenne meidän työmaalle joku päivä. Sinne taideaarteiden pariin.

Frans a.k.a .Yello kirjoitti...

Heips Sari!

No se on hyvä että joku pistää näitä veljeksiä ojennukseen! Saas nähdä onko Atski enää entisensä kun hyvinkäyttäytyvä aputassupoppoo tapaa siellä toisensa. Sillä totta kai meidän on Jampan kanssa edes joskus yritettävä esittää kyldyrellejä :) Pitäiskö vielä vängätä Anu ja Veera paikalle?