tiistaina, heinäkuuta 25, 2006

Jamin lomakuulumisia

Hau!!!

Koska isäntä viettää nyt sellaista aikaa, jota ihmiset kutsuvat lomaksi, on blogin päivittämisen vastuu nyt siirretty näköjään avustajarukalle. Pöh! Eikä siinä tietenkään kaikki!! Ihmisten loma tuo näköjään koiralle muitakin velvollisuuksia.

Selitetäänpä...

Ensinäkin: pelastuskoirana toimiminen. Koko ajan heittelevät jotain keltaista palloa järveen. Ja pitäähän pallorukka pelastaa!! Noo, kostoksi jatkuvista uimareissuista (me labbiksethan tunnetusti inhoamme uimista) kävin sitten kuivaamassa itseni isännän sänkyyn.

Vartiokoiran hommatkin joutuu toimittamaan. Vaikka täällä ollessaan ei voikkaan kytätä parvekkeelta naapurien tekemisiä, niin kyllähän täälläkin pahiksia on. Ainakin tuo vastarannan piski, jolle on välillä pitänyt käydä laiturin nokasta kertomassa kuka on järven kunkku! Pitää myös kiertää lähimetsiköt jottei mitkään muut otukset pääse sitä kautta yllättämään.

Maisemointikin on koiran vastuualuetta ilmeisesti. Tontilla on kummallisia hiekkakasoja jotka pitää pistää matalaksi. Toisaalta on ollut muutama paikka johon eivät olleet huomanneet kaivaa kuoppaa. Hoidettu!!

Tämän lisäksi sitten vielä risusavottaa, hyönteistentorjuntaa ja lapsen leikitystä. Huoh!

Oikeita töitä ei ole liiaksi. Ovet ovat koko ajan auki, eli niitä ei tarvitse aukoa. On niin valoisaa, ettei tartte valoja. Onneksi isäntä on sen verran pääsiäiskäsi, että tavaroita on saanut palkkansa eteen nostella. Ja olen minä onnistunut parit treenitkin pitämään jottei häneltä naksuttelu unohtuisi.

Mutta voi!!! Nyt pitää TAAS rynnätä pelastamaan sitä palloa!!! Voi tätä onnetonta lomaa...

T: ApuJami

Ei kommentteja: