lauantaina, toukokuuta 20, 2006

Lepolan lepoleiri

No niin. Pistetäänpä tähän väliin jotain kommenttia ja kuvia luovutusleiriltä.

Ensinnäkin isot kiitokset kaikille. Niin käyttäjille, kouluttajile kuin Lepolan henkilökunnallekkin. Mukavaa oli :)

Paikallahan oli siis kolme mukavaa kouluttajaa: Leena, Reetta ja Maria.

He ovat tehneet loistavan työn kouluttaessaan töihin lähteneet koirat. Ja lisäksi onnistuneet mainiosti löytämään juuri ne oikeat koira/käyttäjä-yhdistelmät. Näin ainakin maallikon näkökulmasta.

Mutta seuraavaksi voisikin sitten esitellä työparit...


Ulla ja Ville, eli neljä ällää. Ulla on Jamppa Tuomisen melkein-ex, josta kaikki muut tietenkin suunnattoman kateellisia. Ville on rauhallinen jössikkä. Kiihtyy hitaasti, mutta pysähtyykin tarvittaessa ripeästi. Vaikkapa seinään :)


Marjo ja Kukka. Kaksi leidiä. Marjo teki ehdottomasti dramaattisimman saapumisen. Nimittäin poliisiautolla! Konstaapelit olivat ystävällisesti noutaneet Marjon ojapohjalta, jonne auto oli jostain syystä halunnut mennä...


Anneli ja Veli. Espanjan-vahvistuksemme.


Anu ja Veera. Jos jotkut sopisivat avustajakoirien mainokseen, niin he. Ei niin, että Veera olisi kaikkein tottelevaisin... :)


Sari ja Ninnu. Sari on kuulemma opettanut hevosensakkin nostelemaan tavaroita ym. Ehkä hänen pitäisi luopua Ninnusta ja ruveta viemään heppa työpaikalle. Ateneumiin :)


Ja kun naiskauneus on esitelty, on minun vuoroni. Ja Jamin. Kuvassa isännällä on pirun kylmä ja koiralla tolkuton nälkä..


Ei kommentteja: